Ons Expertisecentrum
in Nieuwegein

Home / Contact / Locatie Nieuwegein

Edisonbaan 22

Gestart in 2021 heeft het Chirurgisch Expertise Centrum haar activiteiten op de vestiging aan de Edisonbaan 22, 3439MN te Nieuwegein uitgebreid.

In 2022 bleek de zorgvraag voor de verwijzing van een laserbehandeling van Sinus Pilonidalis en fissuur, tezamen met de inspuitmethode voor hemorroïde vanuit heel Nederland, enorm. Gezien de toename in bekendheid van deze unieke patiënt vriendelijke laserbehandelmethode vinden er steeds vaker doorverwijzen vanuit huisartsen naar Chirurgisch Expertise Centrum als focus kliniek plaats. Met de uitbreiding van het chirurgisch team en een uitbreiding in behandelruimtes en laserapparatuur kan worden ingespeeld op deze groeiende vraag naar planbare zorg in een expertise kliniek waar patiënten uit heel Nederland naar toekomen.

Het Chirurgisch Expertise Centrum levert verzekerde medische zorg die volledig wordt vergoed door verzekeraars en is gevestigd in het zelfde pand als Dr. Brinkmann Kliniek. Door een toegepaste verbouwing is de toegankelijkheid en bereikbaarheid vergroot. Net zoals de andere vestigingen kunt u ook bij het expertisecentrum in Nieuwegein vrij parkeren en is de vestiging eenvoudig bereikbaar met behulp van het openbaar vervoer.

Niet alleen met de unieke behandelmethodes op het gebied van proctologie richt de kliniek zich op zorg waarbij de cliënt centraal staat. Het Chirurgisch Expertise Centrum leeft naar de aspecten 'Visie en Focus' en vergroot hiermee de bereikbaarheid voor behandelingen op het gebied van haarnestcyste, fissuur en hemorroïde.

Locatie Nieuwegein
Edisonbaan 22
3439 MN Nieuwegein

030 - 30 79 400
secretariaat@c-ec.nl
Noodnummer: 06 - 5152 3801
(uitsluitend spoed buiten werktijd)

Aanmeldbalie

Wachtkamer

Contact

stel mij een vraag

Contact voor een afspraak?
Dit is mogelijk indien u in het bezit bent van een verwijsbrief.

 

Patiënt Portaal

Patiënt Portaal
Altijd uw gegevens inzien? Voor veilige toegang naar uw persoonlijke portaal.

contact

030 - 30 79 400
secretariaat@c-ec.nl
Noodnummer (uitsluitend spoed buiten werktijd): 06 - 5152 3801

Direct contact