Disclaimer

Home / Disclaimer

Chirurgisch Expertise Centrum stichting (Kamer van Koophandel: 82062846), hierna te noemen Chirurgisch Expertise Centrum, heeft de informatie op de website ( htttps://www.chirurgisch-expertisecentrum) met de grootst mogelijke zorg samengesteld en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Chirurgisch Expertise Centrum behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
Wij trachten de informatie op de website welke is bedoeld als informatief of vrijblijvend en niet als een concreet aanbod zo actueel mogelijk te houden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is, er kunnen geen rechten aan vermelde informatie worden verleend.

De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Bij twijfel verzoeken wij u contact op te nemen met onze Chirurgisch Expertise Centrum. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Chirurgisch Expertise Centrum.

Deze website bevat (hyper)links naar websites van andere organisaties en instellingen. Daarnaast worden vanuit andere websites links gelegd naar deze website. Chirurgisch Expertise Centrum aanvaart geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze (gelinkte) websites.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

Formulieren op deze pagina zijn beschermd met reCAPTCHA. Het Google privacy beleid en haar voorwaarden zijn van toepassing.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Chirurgisch Expertise Centrum.

Copyright
Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Chirurgisch Expertise Centrum.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Wij staan voor

  • Volledige verzekerde medische zorg
  • Innovatieve en verbeterde behandelmethodes
  • Minimale wachttijden
  • Ervaren en professionele medewerkers
  • Patiëntvriendelijkheid en persoonlijke aandacht
  • Toegankelijkheid voor heel Nederland
  • De kracht van het Superspecialisme

Contact

stel mij een vraag

Contact voor een afspraak?
Dit is mogelijk indien u in het bezit bent van een verwijsbrief.

 

Patiënt Portaal

Patiënt Portaal
Altijd uw gegevens inzien? Voor veilige toegang naar uw persoonlijke portaal.

contact

030 - 30 79 400
secretariaat@c-ec.nl
Noodnummer (uitsluitend spoed buiten werktijd): 06 - 5152 3801

Direct contact