Ons Expertisecentrum
in Assen

Home / Contact / Locatie Assen

Hoofdvaartsweg 97

Chirurgisch expertisecentrum heeft haar activiteiten op de vestiging aan de Hoofdvaartsweg 97, 9405AC in Assen uitgebreid.

In 2022 bleek de zorgvraag voor de verwijzing van een laserbehandeling van Sinus Pilonidalis en fissuur, tezamen met de inspuitmethode voor hemorroïde vanuit heel Nederland, enorm. Gezien de toename in bekendheid van deze uniekepatiënt vriendelijke laserbehandelmethode vinden er steeds vaker doorverwijzen vanuit huisartsen naar Chirurgisch Expertisecentrum als focus kliniek plaats. Met de uitbreiding van het Chirurgisch team in Assen kan worden ingespeeld op deze groeiende vraag naar planbare zorg in een expertise kliniek in de regio van Noord Nederland

De Kliniek levert verzekerde medische zorg die volledig wordt vergoed door verzekeraars en is gevestigd in het zelfde pand als Dr. Brinkmann Kliniek. Op deze manier wordt de toegankelijkheid en bereikbaarheid voor patiënten uit met name Groningen, Drenthe en Friesland vergroot. Net zoals de andere vestigingen in Amstelveen en Nieuwegein kunt u ook bij het expertisecentrum in Assen vrij parkeren en is de vestiging eenvoudig bereikbaar met behulp van het openbaar vervoer.

Niet alleen met de unieke behandelmethodes op het gebied van proctologie richt de kliniek zich op zorg waarbij de cliënt centraal staat. Het Chirurgisch Expertise Centrum leeft naar de aspecten Visie en Focus en vergroot hiermee de bereikbaarheid voor behandelingen op het gebied van Haarnestcyste, Fissuur en hemorroïde.

Locatie Assen
Hoofdvaartsweg 97
9405 AC Assen

030 - 30 79 400
secretariaat@c-ec.nl
Noodnummer: 06 - 5152 3801
(uitsluitend spoed buiten werktijd)

Wachtkamer

Behandelkamer